Referenties

Hallo Dennis,

Nogmaals bedankt voor de kundige en prettige manier, waarop je bij ons de tussen deur naar de tuin heb vervangen.
Het lijkt zo eenvoudig, maar de kenners weten wel beter.
Wij doen graag nog eens een beroep op je hulp.

Vriendelijke Groet,

Hans en Henny Smiesing.

Beste Dennis van Devia Timmerwerken,Dank je wel voor de verbouwing van onze zolder. Wat eerst een grote open ruimte was, zijn nu twee prachtige kamers. Dennis heeft beide kamers voorzien van elektriciteit- en lichtpunten en heeft over de gehele zolderverdieping een laminaat vloer neergelegd.  Ook heeft hij onze keuken geplaatst en volledig afgewerkt. Dennis heeft zich flexibel opgesteld wanneer wij in de loop van de verbouwing met aanvullende wensen kwamen. Daarnaast denkt hij echt met je mee en blijft in goed overleg. Wij zijn erg tevreden over Devia Timmerwerken en hebben hem daarom ook bij vrienden en familie aanbevolen.

Met vriendelijke groeten,
Familie Van Ommeren uit Utrecht

Fam. Bremekamp uit Leerdam :

Devia heeft ons dakkapel gerenoveerd met kunstof. Dennis is zeer grondig in de voorbereiding geweest waardoor de toch wel gecompliceerde verbouwing zeer soepel is verlopen. Ook de netheid van de afwerking is een pre evenals iets onverwachts tegenzit. Hij overlegd eerst met ons en heeft oog voor de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Mvg Sarina en Lars Bremekamp
Leerdam

Fam. Boer uit Giessenburg :

Dennis heeft goed werk geleverd. De laminaatvloer in woonkamer, gang en keuken ligt er mooi in en alles is netjes afgewerkt.
Wij zijn er heel tevreden over.

Fam. Vogel uit Hardinxveld :

Beste Dennis,

Bedankt voor de goede zorgen tijden het vebouwen van onze badkamer. Erg prettig om thuis te komen na een vakantie en dan een complete nieuwe badkamer te hebben.. top ook hoe je meedacht met ons.
Wij zijn erg blij met hoe alles is verlopen..

mvg  Fam. Vogel.

Fam. van Horik uit Oosterwijk:

”Afspraak is afspraak, altijd keurig op tijd en prachtig vakwerk afgeleverd. We zijn zeer tevreden over DEVIA timmerwerken.”

Heeft u een vraag?

Vul ons contactformulier in of gebruik de "bel me terug" knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier » Bel me terug »